cos fructe
 
Home Page Despre Noi Evenimente Meniu Contact
scris
 
welcome

*Utilizator:
Parola:
*Email-ul utilizat la inregistrarea contului
Inregistrare
De 15 ani , Pronto Catering ,este o firma care ofera servici de catering ,de un inalt standard de calitate,o gama variata de preparate reci si calde din bucataria romaneasca si internationala la preturi accesibile cu servire ireprosabila si cu scopul de a cladi relatii de durata cu parteneri de incredere. Livrarm mancare preparata dupa retete traditionale de bucatari priceputi ! Livram la domiciliu sau la birou ,oferim diversitate si profesionalism, atat in sfera publica cat si in cea privata, iar gustul ales al mancarurilor noastre se incadreaza in standardele internationale de calitate.Apeland la Pronto Catering beneficiati de o oferta variata de servicii de catering !# retete rapide # livrare rapida #livrari la domiciliu #flexibilitate #retete mancaruri de calitate , exceptional raport calitate/ pret , punand la dispozitia dumneavoastra servicii diverse, pornind de la asigurarea unei mese calde la locul de munca, pana la cocteiluri sau evenimente de orice tip, organizate in cele mai mici detalii.Ne aprovizionam zilnic pentru ca dumneavoastra sa vedeti diferenta in calitatea produselor oferite, folosim doar ingrediente proaspete atent selectionate de catre departamentul de aprovizionare pentru a da mancarurilor gustul deosebit . Alegem toate ingredientele in functie de recomandarile si tendintele alimentatiei moderne , pentru a regasi in produsele noastre toate proprietatile necesare unei alimentatii rationale in care sa se regaseaca valorile nutritionale necesare organismului.Livrare mancare Bucuresti , Livrare mancare sector 1 , mancare cu gust , mancare de calitate , servicii catering , livrare masa pranz firme : ciorbe , supe , mancare gatita , retete delicioase .

citeste mai multe...

 
 
Daca nu primiti bon fiscal, aveti obligatia sa-l solicitati!
În cazul unui refuz, aveti dreptul de a beneficia de bunul achizitionat sau de serviciul prestat fara plata contravalorii acestuia.
Solicitati si pastrati bonurile fiscale pentru a putea participa la extragerile lunare si ocazionale ale loteriei bonurilor fiscale.
Este interzisa înmânarea catre client a altui document, care atesta plata contravalorii bunurilor sau serviciilor prestate, decât bonul fiscal.
Pentru a semnala nerespectarea obligatiilor legale ale operatorilor economici, puteti apela gratuit, non-stop, serviciul TelVerde al Ministerului Finantelor Publice 0800.800.085.
 
Home  | Despre Noi  | Servicii  | Evenimente  | Cum comand?  | Meniu  | Contact  | GDPR  |

Valid CSS!